de-ambachtschuur

De juiste plek voor Verbouw, Interieur en Meubels op maat!

Werkwijze


1. Gesprek


Tijdens het telefoon gesprek of persoonlijk geeft u aan wat uw wensen zijn of met wat voor een probleem u zit. Vervolgens volgt er een afspraak voor een eerste bezoek. Tijdens dit bezoek bespreken we de mogelijkheden.2. Offerte

Naar aanleiding van het eerste bezoek, wordt vrijblijvend een offerte gemaakt.3. Uitvoering


Bij de uitvoering is het voor beide partijen duidelijk wat de opdracht inhoudt. Bij het timmerwerk worden de nodige voorzieningen aangebracht om bestaande materialen te beschermen. Denk hierbij aan laminaat/vloerbedekking en trappen.4. Tevreden resultaat


Wij gaan pas weg als het product naar uw wensen, zoals in de offerte beschreven, is gemaakt en afgeleverd. Ook zorgen wij dat de werkplek bezem schoon opgeleverd wordt.


Diensten

INTERIEUR EN MAATWERK

De Ambachtschuur levert strak maatwerk! Denk aan meubels, inloopkasten, schuifwanden etc. Ook in het timmerwerkgaat u dit terugzien en wordt er op de details gelet. Dit levert net werk.

TIMMERWERKEN

Als u bij ons het timmerwerk laat verzorgen, mag u rekenen op kwaliteit, een goede prijs en zeer net timmerwerk. Indien nodig, werkt de Ambachtschuur met een goed team van zelfstandige bouwlieden en verzorgen wij een soepele verbouwing. Dit alles doen wij in goed overleg. Hierdoor krijgt u ook een duidelijk beeld van het bouwplan en de planning.

HOUTROTHERSTEL WERKZAAMHEDEN

De Ambachtschuur is gespecialiseerd in het herstellen van bestaande kozijnen, ramen, deuren etc. waar houtrot is gelokaliseerd. Er wordt goed gekeken naar de oorzaak van de houtrot om ook die te herstellen. Dit zodat houtrot uitblijft in de toekomst.

KLEINE KLUS

Heeft u een klus? Bel gerust! Hoe klein ook, de Ambachtschuur staat voor u klaar.

de-ambachtschuur

Copyright © Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS